Informar d'un error a l'aplicació

Si es produeix algun error, et suggerim que comprovis que l’aplicació i el sistema operatiu del mòbil estiguin actualitzats, ja que les nostres aplicacions es troben en evolució contínua per fer que la teva experiència amb ElParking sigui la millor possible. També pots tancar la sessió i tornar a entrar al sistema. Si és un error relacionat amb l’obertura, intenta apagar i encendre el Bluetooth del mòbil o reiniciar el mòbil.  Si persisteix, posa’t en contacte amb nosaltres a soporte@elparking.com perquè et puguem ajudar.