En què consisteix l’aplicació ElParking

Es tracta d’una aplicació que t’ofereix totes les opcions per aparcar al mòbil. Amb ElParking pots aparcar a les zones d'estacionament regulat (ORA), als aparcaments públics i als pàrquings privats.

En el cas de l’estacionament regulat, les aplicacions ElParking funcionen com un mitjà de pagament alternatiu i més còmode que els parquímetres, connectant-se amb la plataforma de l'ajuntament per notificar al sistema els tiquets obtinguts pels usuaris amb les dades necessàries perquè el controlador pugui comprovar que el vehicle ha abonat la taxa corresponent (matrícula, zona d’estacionament i hores d’inici i de finalització de l'estacionament).

En el cas dels pàrquings públics i privats, l’aplicació ElParking permet la comunicació per mitjà del Bluetooth del teu telèfon intel·ligent amb un dispositiu intel·ligent situat al pàrquing. El dispositiu només permet obrir els accessos i les sortides a aquells usuaris de l'aplicació que tinguin un abonament o una reserva vàlids per al dia i l’hora en què tingui lloc la connexió.