Com puc saber si tinc un tiquet vàlid? Com puc ampliar el tiquet?

Si has obtingut un o diversos tiquets d'estacionament regulat a través de l’aplicació d’ElParking i aquests tiquets són vàlids, en obrir l'aplicació veuràs un avís de color groc a la franja inferior de la pantalla.

Quan premis aquesta zona, veuràs tota la informació relacionada amb l'estacionament en curs i, quan sigui possible, podràs ampliar-ne la durada o desaparcar per recuperar l’import sense consumir.