Vull accedir a un aparcament del qual sóc abonat o on tinc una reserva

Per poder entrar al pàrquing, caldrà que et posis al costat de la barrera, obrir l’aplicació ElParking, iniciar la sessió (si no ho havies fet abans) i prémer “Els meus contractes”.

• Si tens un sol abonament o reserva, l’aplicació et mostrarà la imatge de l’accés a l'aparcament. En fer-hi clic, el teu mòbil enviarà el senyal per obrir la barrera.
  • Si tens diversos abonaments o reserves en un o diversos pàrquings, n'obtindràs una llista. Aquesta llista està ordenada per la distància a la qual et trobis de cada aparcament. Tria l’abonament o la reserva que vulguis utilitzar, fes clic al botó d’obertura de l'accés que vulguis obrir i el mòbil enviarà el senyal per obrir-lo.
Té més preguntes? Enviar una sol·lictud

0 Comentaris

L'article està tancat a comentaris.
Tecnologia de Zendesk