He d'afegir o eliminar un vehicle del meu compte

Pots canviar els vehicles amb els quals vols aparcar tant des del nostre web com des de les aplicacions.

A l’aplicació, un cop hagis iniciat la sessió, pots modificar el teu compte de correu electrònic des del menú principal de l’aplicació. Fes clic a “Menú” i, sota el teu nom, prem “Veure o editar el perfil”. A continuació, fes clic a “Les meves dades”. En aquesta pantalla, podràs editar el camp de l’adreça electrònica fent clic a (cal afegir el símbol).

Al web, accedeix al teu compte amb l’usuari i la contrasenya, navega fins a “El meu compte” i després vés a “Els meus vehicles”, on podràs modificar els vehicles amb els quals aparques o afegir-ne un de nou.

Té més preguntes? Enviar una sol·lictud

0 Comentaris

L'article està tancat a comentaris.
Tecnologia de Zendesk