M’he quedat sense bateria al mòbil

Si no disposes d’un altre dispositiu per iniciar la sessió al teu compte d’ElParking i vols entrar en un pàrquing on tens una reserva o un abonament vàlids, t’hauràs de posar en contacte amb la cabina de control de l’aparcament perquè t'ajudin a entrar a les instal·lacions.

En el cas de l’estacionament regulat, si no pots fer servir l’aplicació, cal que recorris a un altre mètode de pagament per obtenir el tiquet del parquímetre.