Permisos de l’aplicació

En el moment de la instal·lació, l'aplicació et demanarà que acceptis els permisos següents:

  • Ubicació: l’utilitzem per ordenar els teus aparcaments per proximitat i per ajudar-te a arribar-hi.
  • Emmagatzemament USB: l’utilitzem per desar les imatges baixades i no gastar dades del telèfon quan es tornin a baixar.
  • Descobrir comptes coneguts: l’utilitzem perquè puguis triar entre els teus comptes a l’hora d’iniciar la sessió amb Google+.
  • Utilitzar credencials d’autenticació de compte: l’utilitzem per iniciar la sessió amb Google+ (et demanarà confirmació quan premis el botó d’inici de sessió amb Google+).
  • Accés a Internet sense límit: el necessitem per obtenir tota la informació de l'aplicació.
  • Veure l’estat de la xarxa: l’utilitzem per comprovar la teva connexió a Internet i poder avisar d'errors.
  • Ajustaments de Bluetooth: el necessitem perquè puguis activar el Bluetooth des de l'aplicació per obrir portes.
  • Crear connexions de Bluetooth: l’utilitzem per poder obrir les portes.
  • Impedir que el telèfon entri en mode inactiu: l’utilitzem per enviar informació de diagnòstic de l'aplicació per fer que el servei sigui millor cada dia.
  • Controlar la vibració: l’utilitzem per informar-te de l’obertura correcta d’una barrera.
¿Tiene más preguntas? Enviar una solicitud

0 Comentarios

El artículo está cerrado para comentarios.
Tecnología de Zendesk