M’han denunciat perquè el tiquet ha caducat. Puc anul·lar la denúncia amb l’aplicació?

Sí, pots anul·lar la denúncia dins el termini establert. Ho pots fer directament des de l'avís que trobaràs al mòbil o dins la secció “Denúncies”, que trobaràs en desplegar el menú de l'aplicació. Si no t’ha arribat cap notificació a l’aplicació, també la pots anul·lar introduint el número que trobaràs al butlletí de denúncia físic que hagi deixat el controlador al vehicle.