Com puc aparcar a la zona d’estacionament regulat?

Pots obtenir el tiquet per aparcar a les zones d’aparcament regulat de diferents ciutats espanyoles utilitzant les aplicacions mòbils d’ElParking.

Per aparcar, una vegada hagis baixat l'aplicació al mòbil i hagis accedit amb l’usuari i la contrasenya:

1r. Cerca al mapa la teva posició.

2n. Prem el globus blau que indica la zona (si no apareix el nom de la zona, és perquè no es pot aparcar) i es desplegarà una pantalla per confirmar la zona.

3r. Comprova que la zona marcada al mapa correspon realment al lloc on està estacionat el teu vehicle i prem “Confirmar”.

4t. Selecciona el vehicle amb el qual hagis aparcat. El pots seleccionar de la llista de vehicles que ja has utilitzat alguna vegada o afegir-ne un de nou. Confirma que la matrícula és correcta i prem “Següent”.

5è. En funció de la ciutat on et trobis, veuràs una tarifa o diverses. Selecciona la corresponent i prem “Següent”.

6è. Selecciona l’hora fins a la qual vols que duri el tiquet, augmentant i disminuint el temps d’estacionament amb els controls circulars, i prem “Següent”.

7è. A la pantalla apareixerà un resum de les dades del tiquet. Si tot és correcte, prem “Aparcar” i rebràs un missatge de confirmació que el tiquet d’aparcament s’ha emès correctament.