Vull canviar la contrasenya

Un cop hagis iniciat la sessió, pots modificar la contrasenya en qualsevol moment.

Des del menú principal, fes clic a “El meu compte” i després a “Les meves dades”. Aquí trobaràs un camp per introduir la contrasenya nova. Per motius de seguretat, per modificar la contrasenya et demanarem que també introdueixis la contrasenya actual.

A les aplicacions, pots canviar la contrasenya fent clic a “Menú”, “Veure o editar el perfil”, però només si no fas l’inici de sessió social (amb Facebook o Google+).