Vull canviar l'adreça electrònica

Pots canviar l'adreça electrònica des del nostre web o des de les aplicacions.

A l’aplicació, un cop hagis iniciat la sessió, pots modificar el teu compte de correu electrònic des del menú principal de l’aplicació. Fes clic a “Menú” i, sota el teu nom, prem “Veure o editar el perfil”. A continuació, fes clic a “Les meves dades”. En aquesta pantalla, podràs editar el camp de l’adreça electrònica fent clic a (cal afegir el símbol).

Al web, accedeix al compte amb el teu usuari i contrasenya, navega fins a El meu compte>Les meves dades i podràs modificar l’adreça electrònica fent clic a (cal afegir el símbol).

Si modifiques l’adreça electrònica, rebràs un correu electrònic a l'adreça actual per confirmar el canvi.